Het is om te huilen!!!
Door: masenpaul
Blijf op de hoogte en volg Mascha en Paul
01 Oktober 2010 | Thailand, Ayutthaya
Vandaag poging twee gedaan naar de Hellfire Pass. We zijn er dit keer droog gebleven! Met ons hoofd telefoontje op zijn we de pas gaan lopen. Het was heel indrukwekkend en ongeloofelijk om de verhalen te horen wat daar allemaal is gebeurd. Na de Hellfire pass zijn we in de auto gestapt naar Ayutthaya een rit van 260 KM. Na 2 en een half uur rijden had ik hoge nood, dus ff een plasje plegen bij een Esso pomp, waar ze van die hurk wc's hadden en kranten op je .... af te vegen! Eenmaal in Ayutthaya aangekomen begon de ellende. We zijn echt in een vreselijk hotel aangekomen en dat hadden we voor 2 nachten geboekt. Ik werd er echt verdrietig van en Paul was er een beetje stil van. De stad vinden we ook niks, we moeten echt met gierende banden hier weg. We hebben nog wel de Wat Phra Mahathat (een tempel) bezocht, want die wilde ik nog wel even zien. Daar heb je een hoofd van Boeddha, overwoekerd door de wortels van een wurgvijg. Na wat foto's gemaakt te hebben snel naar het hotel om het een en ander te regelen om zo snel mogelijk hier weg te gaan en een nieuw hotel uit te zoeken. We hebben de route wat veranderd en 1 dag Ayutthaya laten vervallen en 1 hotel geannuleerd. We gaan nu naar het Khao Yai Nationaal Park. Paul heeft een hotel uitgezocht, want ik durf het niet meer. Op de foto's van Booking ziet alles er zo mooi uit. We zullen daar waarschijnlijk geen internet hebben, want je betaald daar de hoofdprijs. Dus we zullen enkele dagen afwezig zijn. Wij gaan proberen te slapen hier.
Groetjes aan iedereen, want in dit hotel missen we NL heeeeel erg.
01 Oktober 2010 - 14:06
Esther :
Aaaah... ja ook dit soort dingen hoort bij het reizen! Ga je alles weer wat meer waarderen ;-)) Nou lieverds... ik kijk uit naar het volgende bericht! x -
01 Oktober 2010 - 14:18
Beppe,:
komt wel goed schatjes. ook dat is thailand -
01 Oktober 2010 - 15:11
Wendy:
hihih gekke.. maar blijft vooral genieten.. Ik weet zeker dat je van de rest van je reis geen verdriet meer zult hebben.. :)
lieve kus wendy -
01 Oktober 2010 - 16:46
Wendy:
heey!!
Wat vervelend om te horen dat dit even niet was zoals het moest zijn. maar je foto's zijn echt schitterend!
Verder gaat het helemaal goed komen joh!!!
Nou weer veel plezier verder!!
(L) -
01 Oktober 2010 - 18:16
Marscha:
Sterkte vannacht! -
02 Oktober 2010 - 13:10
Padre:
Paul, Mas, erg gaaf dat jullie die 1120m hoogte hebben geklommen met die warmte...petje af! Daarna die kietelende vissen oh wat een massages daar allemaal. Die Lawa grot na het park zal ook een geweldige beleving zijn geweest!
Maar ingewikkeld met die stalacieten die hangen in de grot en die stalgalieten op de bodem, lijkt me prachtig!
Dat Esso station was nog luxe invergelijking het hotel in AYutthaya, mooi dat jullie er een dag konden cancelen.
Nou dan zie je dat ons kikkerlandje toch nog niet zo slecht is he hahaha ..en daar komen jullie gewoon weer op uit....jongens spannende en mooie tijd verder geniet er van, greetz padre
03 Oktober 2010 - 10:49
Ilse:
jeetje kan je zien wat foto,s doen .
met jack en pim is het prima
jack is wel een bromsnor als hij z,n zin niet krijgt
ik spreek jullie wel weer xxxxxxxxxx moi -
04 Oktober 2010 - 12:44
Fenna:
Hoi Paul en Mas,
Jullie wandelen wat af daar in dat Thailand. Jullie komen straks super slank weer in Nederland terug! Het is leuk jullie zo te kunnen volgen. Ik zit niet dagelijks achter de computer, maar wel veel meer dan anders. Ik hoop dat juliie hotel nu wel mooi zal zijn. Hier is alles prima. Mijn vakantieweek zit er ook weer op. Ik heb vanmorgen weer gewerkt. Gisteren was het hier ook heerlijk weer met ong.24 gr. Groet en liefs van mij en Rob -
04 Oktober 2010 - 13:47
Ralph:
Het is een taai land dat thailand, maar straks is het wel een heel leuk stuk in je reisverhaal! Heel veel plezier nog! Wat een mooie foto's by the way!