Snorkelen in de Regen. - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Mascha en Paul - WaarBenJij.nu Snorkelen in de Regen. - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Mascha en Paul - WaarBenJij.nu

Snorkelen in de Regen.

Door: masenpaul

Blijf op de hoogte en volg Mascha en Paul

12 Oktober 2010 | Thailand, Phuket

We hadden voor vandaag een snorkel excursie van een halve dag geboekt naar Khai Island. Khai Island bestaat uit drie kleine eilanden met wit zand en een mooie blauwe zee waar je kan snorkelen.

We werden om 12:00 uur met een mini-bus opgehaald om naar de pier gebracht te worden. Eenmaal daar aangekomen, moesten we een uur wachten op de rest van de groep. De groep bestond uit 30 mensen van alle nationaliteiten, waaronder 7 verschrikkelijke Indiërs! Ze kwamen al aan met een grote kartonnen doos vol met drank! Het was voor hun een mannen weekend of iets dergelijks?! Ze zaten om 12:00 uur aan de whiskey en ze waren erg luidruchtig en stront vervelend! De doos ging mee de speedboot op en ze moesten van de gids voorin zitten, waarschijnlijk om ze te zieken. We waren namelijk nog geen drie minuten weg en er kwam een tropische bui aan! Voorin zat je niet overdekt.

De speedboot had 3 X 200 Pk, dus dat ging lekker hard. We stuiterde over de zee, want het weer was ook niet best en de zee was redelijk ruig. De Indiërs werden steeds stiller en steeds geler! Hahahaha wat een sukkels, ze kwamen toch maar naar binnen waar ze niet meer konden zitten, waardoor ze niet zo comfortabel stonden. Iedereen ergerde zich aan die mensen!

De eilanden waren mooi, maar het koraal in de zee was niks meer van over! Helemaal kapot gemaakt door toeristen, zo zonde! We hebben aardig wat vissen gezien, een zeeslang, veel regen en een eiland moesten we helaas overslaan omdat de zee te ruig was.

Het was een vermoeiende dag. De Indiërs vielen nog in de speedboot, omdat ze zo eigenwijs waren om te lopen tijdens de hobbelige trip. Iedereen lachte ze uit. Uiteindelijk waren ze ook nog een snorkel set verloren en moesten ze die betalen. Het was een grote ellende! Eenmaal bij het hotel, lekker getut en heerlijk gegeten bij een luxe restaurant door Paul uitgezocht. Het was heerlijk en het buikje lekker rond gegeten. Morgen gaan we naar Koh Phi Phi Don per veerboot om 12:00 uur. Dat is ook een eiland in het zuiden. We zullen daar waarschijnlijk geen internet hebben. Dus lieve mensen tot over een paar dagen.

Oja, thanx pien! Geen last van muggen meer. We eten dagelijks heerlijk knoflookbrood! Wel wat meer last van elkaar! ;-)

• 11 Oktober 2010 - 18:06

Padre:

Hoi Mas&Paul,
    Prachtig dat snorkelen in die mooie zee met die witte stranden, helemaal top, jammer van dat koraal maar zo gaat dat met veel toerisme. Veel fun en geniet ze van die prachtige omgeving, tot over een paar dagen.

• 13 Oktober 2010 - 12:09

Pien:

Geniet er nog effe van de laatste dagen! Ziet er echt super uit allemaal.. :)

xx

• 13 Oktober 2010 - 21:15

Bram Van Blokland:

Yo peeps!

Ziet er allemaal idyllisch en helemaal chillax uit daar. Toch flauw dat ik niet mee mocht!
    Geniet met volle teugen, en jullie worden gemist in Hollanda!

Greets,

Bram

Verslag uit: Thailand, Phuket

Ons avontuur door Thailand!

16 Oktober 2010

Heerlijk genieten!

09 Oktober 2010

We gaan vliegen....
Mascha en Paul

Dit jaar gaat onze reis naar de ABC-eilanden in het Caribisch gebied. We gaan genieten van zon, zee, strand en elkaar! Vorig jaar was het schrijven zo'n succes, dat ik het dit jaar niet kan laten! Alle reacties die we kregen waren fantastisch, ga zo door dit jaar! Geniet van al onze belevenissen en de foto's zullen na de vakantie volgen.

Actief sinds 16 Sept. 2010