De voorbereidingen zijn weer begonnen...
Door: masenpaul
Blijf op de hoogte en volg Mascha en Paul
24 Augustus 2011 | Nederland, Hendrik-Ido-Ambacht
Daar zijn we weer na een jaar hard werken en enkele veranderingen in ons leven zijn we wel aan vakantie toe! We hebben dit jaar een vakantie geboekt naar de Nederlandse Antillen. Daar gaan we eiland hoppen. We starten op het eiland Aruba waar we lekker gaan relaxen en rond scheuren in een jeep na enkele dagen zullen we het vliegtuig in stappen om naar Bonaire te vliegen. In Bonaire gaan we kajakken en snorkelen verder laten we ons verrassen wat het eiland ons te bieden heeft. De laatste week van onze vakantie zullen we doorbrengen op Curaçao. Daar zullen we een auto huren om het eiland rond te gaan toeren. Dit jaar ben ik niet zo snel met het plannen van de inhoudt van onze vakantie. Sinds deze week zit ik elke avond met ons laptopje op schoot om van alles uit te zoeken en het een en ander te reserveren. Ik begin al aardig in de vakantie stemming te komen. Langzaam aan komen de vakantie spullen uit de kast en wordt al het een en ander gekocht. Lieve lezers geniet maar weer van onze verhalen. Ik zal net als vorig jaar jullie op de hoogte gaan houden. Veel lees plezier en we wachten weer vol verwachting op al jullie berichten.
Greetz Paul en Mascha
24 Augustus 2011 - 19:45
Jan & Ina :
Geweldige wereldreizigers zijn jullie.
Heel veel plezier en geniet ervan .
Gr vanuit Geldrop
Goede reis (over 19 dagen) -
25 Augustus 2011 - 05:59
Wendy Schop:
Jeeeetje... Weer een leuk vooruitzicht! Jij gaat precies doen wat ik ook graag wil! Ben benieuwd naar jullie verhalen! -
25 Augustus 2011 - 08:48
Judith:
heej mach, heel veel plezier met de reis!! Ik ben benieuwd naar de foto's en het verslag. Geniet ervan meid, want dit jaar is niet het makkelijkste jaar geweest.
dikke kus,
Juud