Na een half jaar is het bijna zover! - Reisverslag uit Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland van Mascha en Paul - WaarBenJij.nu Na een half jaar is het bijna zover! - Reisverslag uit Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland van Mascha en Paul - WaarBenJij.nu

Na een half jaar is het bijna zover!

Door: masenpaul

Blijf op de hoogte en volg Mascha en Paul

22 September 2010 | Nederland, Hendrik-Ido-Ambacht

Hallo allemaal,

Een half jaar geleden zaten wij bij het reisbureau om informatie te vragen over het eiland Bali. Na wat gebabbeld te hebben met een jongedame van het reisbureau waren tot het besluit gekomen om Bali te laten vervallen en daarvoor in de plaats een rondreis te gaan maken door Thailand. Deze keuze hebben we gemaakt, omdat we nog al liefhebbers zijn van rond touren in een auto en op Bali zouden we snel uitgekeken zijn. Daar begon ons avontuur! We hadden bij D-reizen een startpakket geboekt met een retour vlucht Bangkok, transfer bij aankomst, 2 overnachtingen en een autootje voor 11 dagen om zo naar het noorden te rijden op eigen gelegenheid. Yes, het begin is er en nu....? Daar hebben we Mascha voor onze perfectionist, zij vind het een sport om alles tot in de puntjes uit te zoeken en er een mooie reis van te maken. De computer en de reisboeken werden Mascha's grote vrienden. Avond in en uit was ze te vinden achter de computer, route plannen, bezienswaardigheden uitzoeken, hotels boeken, ga zo maar door! Alles is nu gepland, alle vakantie spullen zijn gekocht en de tickets zijn binnen. De vakantie kriebels zijn al bij de vrouw in huis toegeslagen. Alles staat bij haar al gereed, Paul moet nog volgen. Zijn vakantie kriebels starten als zijn werkweek er op zit. Nog 2 dagen werken en dan is het eindelijk zover... Dan start ons avontuur! Ons eerste reisverslag zal spoedig volgen, want we willen jullie graag op de hoogte houden.

Tot over een paar weken allemaal!

groetjes

Paul en Mas

• 23 September 2010 - 04:57

Wendy :

IK ben heel erg benieuwd naar jullie verhalen en de foto's. Geniet van elkaar en heel veel plezier!!! dikke kus Wendy

• 23 September 2010 - 06:26

Ard:

Veel plezier! We zien jullie daar wel op Ko Phi Phi..

• 23 September 2010 - 06:59

Marcha:

Heel veel plezier lieverds! Geniet er lekker van en ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

• 23 September 2010 - 08:21

Esther :

Leuk hoor! Heel veel plezier :-) Hoelang gaan jullie? x

• 23 September 2010 - 11:48

Petra:

wij willen jullie een spetterende vakantie wensen .en wacht op de verhalen. groetjes de buurtjes

• 23 September 2010 - 23:27

Maurits :

Beste wereldreizeigers,

Ik wens jullie een geweldige tijd toe en een goede reis. Mooi hoor :)

Bedankt nogmaals voor jullie aanwezigheid! Was leuk :)

Doe Mark de groeten van me.

Ciao x

• 24 September 2010 - 09:23

Amanda:

Zoo leuk voor jullie!!! Ik hoop jullie nog even te zien en anders alvast via deze manier..heeel veel plezier en geniet zoveel mogelijk!! Dikke kus Amanda

• 24 September 2010 - 12:01

Padre En Zenja:

De kriebels moeten er nu uit kunnen komen en wensen jullie een hele gave en gezonde reis zowel heen.....maar helaas ook terug hahaha.
    In ieder geval heel veel plezier we gaan het volgen!
    greetz ons

• 24 September 2010 - 15:52

Wendy:

JAAA, Ik heb jullie gevonden!!
    Bij deze dan nog even: Maak er echt een super vakantie van. Ik ben ontzettend benieuwd en ik kan niet wachten op de foto's!!
    Liefs Wendy (jaa die van de teddies ;) )